Priuštite si odmor koji će Vas razmaziti, upoznajte Liku i prekrasnu prirodu,
udahnite čisti planinski zrak i pokušajte ne doći ponovo.


Villa Plitvice Sun je opremljena unutarnjim bazenom i saunom zbog čega je savršena za zimski odmor daleko od svih gužvi, stvorena da Vas razmazi, da se odmorite i priuštite odmor kakav zaslužujete. Nalazimo se u malenom mjestu Udbina, kuća je smještena točno na početku ulaska u samo mjesto, na uzvisini odakle puca pogled prema Krbavskom polju i Velebitu. Kuća je opremljena unutarnjim i vanjskim bazenom kako bi ste maksimalno uživali u svom privatnom luksuzu, bez obzira na godišnje doba i vremenske neprilike.

Samo mjesto je mirno, pružit će vam maksimalan odmor i bijeg iz svakodnevne užurbane sredine. Samo nekoliko minuta hoda u centar mjesta dovest će vas do trgovine, lokalnog kafića gdje možete popiti odličnu kavu, pošte, ljekarne i malene mesnice.
U jutarnjim satima ukoliko se odlučite prošetati po topli kruh, uhvatiti svježeg zraka, napuniti pluća, možete vidjeti i čuti zvukove kravica, kokoški i svih ostalih domaćih životinja.unutarnji bazen
Unutarnji bazen – Villa Plitvice Sun

Villa je idealna za tri para ili za dvije obitelji, no sve ovisi o broju članova obitelji.

° Kapacitet 8+2 (maxmimalno 10 odraslih osoba, manja djeca komotno spavaju s roditeljima u velikim krevetima 2mx2m)
° 3 spavaće sobe s king-size krevetima (2mx2m)
° dječja soba, u kojoj komotno mogu spavati dvije osobe
° 5 kupaonica
°dva bazena, jedan vanjski i jedan unutarnji koji se koristi čitave godine. Grijani prostor opremljen saunom, gdje se bezbrižno možete opuštati i u najhladnije dane.
° Veliki dnevni boravak koji ima sofu na razvlačenje gdje komotno mogu spavati još dvije odrasle osobe
° Dječji krevetić
° Sauna
° Jacuzzi
° Roštilj na plin
° Stolni nogomet, stolni tenis
° Potpuno opremljena kuhinja
° Kamin
° Parking
↬Kućni ljubimac je dozvoljen uz nadoplatu, uz pridržavanje kućnog reda i pravila. Kućni ljubimac ne smije u bazenski prostor i u spavaće sobe.

kuca s unutarnjim bazenom
kuca s unutarnjim bazenom

SANJKALIŠTE

Kad vrijeme nam dozvoli, svi se veselimo snijegu i snježnim radostima. Tako i mali i veliki vrlo rado pronađu prvu uzbrdicu i krenu na pustolovine sa sanjkanjem. Iako zaista oko kuće imate mjesta za privatno sanjkanje, svakako se možete zaputiti i na dva malo veća sanjkališta u blizini, gdje bezbrižno se možete spuštati po već pripremljenom terenu. Svakako vam preporučamo sanjkalište Cvitušu, koja je udaljena samo 20ak minuta od naše kuće za odmor. Sanjkalište ima i topove za snijeg, tako da je većinom otvorena dok zimske temperature to dozvoljavaju.  Također imaju i ponudu sa toplim napicima i hranom, kako bi se ugrijali i napunili s još malo energije. 
Cijelo izletište/sanjkalište je zaista lijepo osmišljeno, za pravi jedan izlet s ekipom ili obitelji. Sigurni smo da ćete uživati. 


Za sve upite i REZERVACIJE:

info@plitvice-sun.com
099 389 1077
– Marija