JESEN je po mnogima u Lici najinspirativnije i najfotogeničnije godišnje doba. Paleta boja od koje vam zastaje dah, i ma gdje god da se okrenuli naći ćete neku inspiraciju. Cijela Lika i naša Plitvička su zaista magična u jesen, sunce koje se probija kroz krošnje raznobojnog lišća, zvukovi prirode i čisti zrak, apsolutno nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko volite maksimalnu privatnost i komfor,a  imati sve što vam je potrebno za dobar odmor i intimno druženje, naša kuća   s unutarnjim bazenom pružit će vam maksimalan užitak odmora.

Nalazimo se u malenom mjestu Udbina, kuća je smještena točno na početku ulaska u samo mjesto, na uzvisini odakle puca pogled prema Krbavskom polju i Velebitu. Kuća je opremljena unutarnjim i vanjskim bazenom kako bi ste maksimalno uživali u svom privatnom luksuzu, bez obzira na godišnje doba i vremenske neprilike.

Samo mjesto je mirno, pružit će vam maksimalan odmor i bijeg iz svakodnevne užurbane sredine. Samo nekoliko minuta hoda u centar mjesta dovest će vas do trgovine, lokalnog kafića gdje možete popiti odličnu kavu, pošte, ljekarne i malene mesnice.
U jutarnjim satima ukoliko se odlučite prošetati po topli kruh, uhvatiti svježeg zraka, napuniti pluća, možete vidjeti i čuti zvukove kravica, kokoški i svih ostalih domaćih životinja. Jesen u Lici je zaista čarobna.

Villa je idealna za do maksimalno 10 osoba, dvije  do tri obitelji ili grupu prijatelja, kako bi ste imali maksimalan komfor.

° 3 spavaće sobe s king-size krevetima (2mx2m)
° Dječja soba
° 5 kupaonica
° Dva bazena, jedan vanjski bazen (sezonski) i jedan unutarnji bazen koji se koristi čitave godine
° Grijani prostor opremljen saunom, gdje bezbrižno se možete opuštati i u najhladnije dane
° Veliki dnevni boravak koji ima sofu na razvlačenje gdje komotno mogu spavati još dvije odrasle osobe
° Dječji krevetić
° Sauna
° Roštilj na plin
° Stolni nogomet, stolni tenis
° Potpuno opremljena kuhinja
° Kamin
° Parking
↬Kućni ljubimac je dozvoljen uz nadoplatu, uz pridržavanje kućnog reda i pravila.
Kućni ljubimac ne smije u bazenski prostor i u spavaće sobe.

POSEBNA PONUDA ZA RUJAN, LISTOPAD I STUDENI

20% popusta na tri ili više noćenja
10 % popusta na vikende s dva noćenja

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE I PONUDE:

info@plitvice-sun.com

Pratite nas na društvenim mrežama.